Omdat wij bij Se7en enkel het beste willen voor onze klanten, werken wij uitsluitend samen met touroperators die kwaliteit ook hoog in het vaandel dragen. Zo stellen wij jou met veel plezier ons nieuwe partnership met Caractère voor.

Caractère is geen mastodont in de reissector, maar dat maakt deze touroperator net heel wendbaar waardoor ie dat kan aanbieden waar anderen stoppen. Kortom, Caractère staat voor dé ultieme reiservaring in Zuid-Europa. Dankzij Caractère kan je volop opgaan in een exclusieve activiteit, genieten van de luxe van je hotel en je laten meeslepen door de charme van een regio en de plaatselijke bewoners.

Wil je de nomade in jezelf ontdekken en niet je ganse vakantie op dezelfde plek vertoeven? Dan stippelen Se7en en Caractère speciaal voor jou een individuele rondreis uit. Natuurlijk met verblijf in de beste hotels. Hierbij heb je de keuze uit een intens, light of à-la-carte programma.

Voel je je meer thuis op het water, maar hou je niet van de drukte van grote cruiseschepen? Ook dan ben je bij Se7en en Caractère aan het juiste adres. We bieden je immers kleinschalige cruises met een luxe-jacht. Op deze kleine luxeschepen reis je in beperkt gezelschap en meer je, weg van de drukte, aan in kleine haventjes. Zo ontdek je verborgen pareltjes in en buiten Europa.

Bekijk de brochure hier

Foto's Caractère-0019-M
Foto's Caractère-0020-M
Foto's Caractère-0021-M
Foto's Caractère-0018-M
Foto's Caractère-0017-M
Foto's Caractère-0016-M
Foto's Caractère-0013-M
Foto's Caractère-0014-M
Foto's Caractère-0015-M
Foto's Caractère-0011-M
Foto's Caractère-0012-M
Foto's Caractère-0010-M
Foto's Caractère-0006-M
Foto's Caractère-0008-M
Contacteer ons

info@se7en.be      /       Tel: 016/31.02.40

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon