top of page
Coronavirus COVID-19

Update 02/11/2020

Door de beslissing van de federale regering en regeringen van de deelstaten hebben om over te gaan tot een verstrengde lockdown zullen onze winkels vanaf vandaag gesloten zijn.

Wij zijn wel nog telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag en dit van 10u00 tot12u00 en van 13u30 tot 18u00 op het nummer 016 31 02 40 . U kan ons ook steeds mailen op kantoren@se7en.be

De maatregelen gelden tot en met zondag 13 december 2020. Voor de niet-essentiële winkels gebeurt er op 1 december een evaluatie door het Overlegcomité. Van zodra er meer duidelijkheid is voor onze sector en er versoepelingen mogelijk zijn passen wij onze bereikbaarheid aan, tot dan geldt bovenstaande.

Tot dan, Keep it safe!!!

Update 21/03/2020

Wij begrijpen dat veel mensen met vragen zitten betreft hun vakantie en wij zoeken voor iedereen de best mogelijke oplossing. Wij bekijken nog steeds elk dossier op zich en nemen contact met u op. Wij handelen de dossiers af in volgorde van vertrek, om deze werking te kunnen garanderen zullen wij niet meer telefonisch bereikbaar zijn. Indien u een dringende vraag heeft kan u ons wel nog steeds mailen info@se7en.be met vermelding van uw dossiernummer.

Update 18/03/2020

Door de nieuwe maatregelen die vanaf vandaag 12u van kracht gaan zal ook ons kantoor op de Diestsesteenweg gesloten zijn vanaf 12u. U kan ons nog steeds telefonisch bereiken op 016 31 02 40 of via email info@se7en.be. Wij blijven achter de schermen verder werken naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Update 17/03/2020

Vanaf vandaag zal omwille van het Coronavirus enkel ons kantoor op de Diestsesteenweg nog geopend zijn tijdens de weekdagen. U  kan ons uiteraard ook bereiken via telefoon of email. Wij trachten momenteel alle mensen zo goed mogelijk verder te helpen en onze aandacht ligt dan ook in eerste lijn bij de mensen die komende weken op reis hadden moeten vertrekken. Stap voor stap zullen wij de reizen die nog moeten vertrekken opvolgen en daar waar nodig actie ondernemen.

Wij doen er in eerste instantie alles aan om de reis in de best mogelijke omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Lukt dit niet, dan zullen wij er zo goed mogelijk voor u proberen te zijn en zoeken we naar de beste oplossing.

Update 13/03/2020

Door de beslissing van de overheid om de reeds genomen maatregelen te versterken met aanvullende social distancing maatregelen zullen onze kantoren op zaterdag gesloten zijn, u kan ons zaterdag echter wel bereiken via telefoon op nr 016 31 02 40 of via email info@se7en.be en dit van 10u00-12u30 & 13u00-16u00. Tijdens de week zijn onze kantoren gewoon open en gelden de standaard openingsuren.

Wij bekijken elk dossier op zich en nemen persoonlijk contact op met u op indien er wijzigingen of annulaties zouden zijn.

Indien u zelf wenst te annuleren moet u enkele zaken in acht nemen:

  • De basis annulatievoorwaarden blijven geldig behalve als de bestemming VERBODEN wordt door de FOD. Dit woordgebruik is fundamenteel!

  • Afgeraden of ten zeerste afgeraden is niet voldoende en staat bijgevolg niet gelijk aan terugbetaling.

  • Regio’s, steden, provincies of gewesten hebben niet de macht om een bestemming te verbieden en bijgevolg is ook dit niet voldoende voor een terugbetaling.

Voor verdere informatie kan u terecht op Diplomatie België.

Voor meer info betreft het Coronavirus kan u terecht op https://www.info-coronavirus.be/nl/faqs/

Wij danken u alvast voor uw begrip

bottom of page