MSC VIRTUOSA.jpg
Cruise Dubai - Dubai
msc bf header.jpg
Dubai - Dubai

MSC VIRTUOSA 

19-26 FEBRUARI 2022

Een onvergetelijke cruise in het Midden-Oosten met het nieuwste MSC-schip, MSC Virtuosa, onder begeleiding van onze Se7encruisespecialist
Liesbeth.


Laat het Belgische winterweer tijdens februari even achter je om te genieten van aangename temperaturen tijdens deze cruise langs de Verenigde Arabische Emiraten. We gaan aan boord op het cruiseschip in Dubai en meren aan in Abu Dhabi, Sir Bani Yas, Qatar en Saoedi Arabië.

 

Terwijl je van een kosmische cocktail nipt en uitkijkt door een van de patrijspoorten, laten onze cruisespecialisten je genieten van een ontspannende cruise langs verrassende bestemmingen die een bezoekje meer dan waard zijn. Voor wie lekker wil uitrusten en genieten van de zon onder een heerlijke blauwe hemel, biedt de MSC Virtuosa maar liefst 5 uitstekende zwembaden, een adembenemende spa en wellness. Culinair heb je keuze uit meer dan 10 restaurants. Daarnaast biedt de Virtuosa een onvergetelijke animatie en is dit schip een waar shoppingparadijs.

Afreis op 19 februari 2022 - 8 dagen Vanaf €999,-pp

8-daagse cruise only met MSC Virtuosa:
Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) - Abu Dhabi (VAE) - Sir Bani Yas Eiland(VAE) - dag 4 op zee - Dammam (Saoedi-Arabië) - Doha (Qatar) - Dubai (VAE)

Reisbegeleiding door onze Se7encruisespecialist Liesbeth

Niet inbegrepen
• Vlucht en transfers luchthaven-haven H/T: vanaf € 655 volgens beschikbaarheid
• Easy dranken pakket bij te boeken aan € 285
• Toeslag single 100%
• Dossierkost: € 30
dubai-dubai.png
MSC VIRTUOSA 4.jpg
MSC VIRTUOSA 1.jpg
MSC VIRTUOSA 3.jpg