MSC GRANDIOSA.jpg
Cruise Middellandse Zee
Middellandse Zee

MSC GRANDIOSA 

5-12 MAART 2022

Onze cruisespecialiste Liesbeth neemt je met de MSC Grandiosa mee langs de hoogtepunten van de Middellandse Zee.

 

BARCELONA De stad van Antoni Gaudi, Pablo Picasso en Salvador Dali. Bewonder de Sagrada Familia, wandel door Parc Guell of ga lekker relaxen
op Plaza de Catalunya. Zelfs een dagje strand behoort tot de mogelijkheden. Barcelona is een rijke stad, in alle opzichten.


MARSEILLE Een van de oudste steden van Europa. Van veraf zie je de klokkentoren met gouden Mariabeeld al en van aan de basiliek heb je dan ook een schitterend uitzicht over de stad. In de basiliek kun je schitterende mozaïeken bewonderen. In Le Panier, de oudste wijk van Marseille met smalle straatjes en pleintjes, vind je een keur aan leuke (kunst)winkeltjes.


GENUA De geboortestad van ontdekkingsreiziger Columbus en grootste havenstad van Italië. Je vindt er middeleeuwse bouwwerken en talloze
monumenten die het bezoeken waard zijn, zoals de Kathedraal di San Lorenzo of Palazzo Bianco.


CIVITAVECCHIA | ROME Als er een stad is die je fantasie prikkelt, dan is het Rome wel. Als oude hoofdstad van het Romeinse Rijk en zetel van de katholieke kerk heeft de stad veel bezienswaardigheden. Bekende trekpleisters zijn het Colosseum, het Panteon en het St. Pietersplein.


PALERMO Vroeger bekend als een maffiastad, maar intussen is de hoofdstad van Sicilië uitgegroeid tot culturele hotspot met de Catacomben, het Archeologisch Museum en het Massimo-theater. Niet
te missen is het Pallazo dei Normanni, de plek waar Koning Rogier II in 1130 gekroond werd.


VALLETTA Waar je je ook begeeft in de hoofdstad van Malta, je hebt altijd uitzicht op de havens. De belangrijkste kerk is de St. John’s Co-kathedraal.
Op slechts tientallen meters ligt het Paleis van de Grootmeesters dat ook zeker een bezoekje waard is.

Afreis op 5 maart 2022 - 8 dagen Vanaf €460,- pp

8-daagse cruise only met MSC Grandiosa
Barcelona (Spanje) - Marseille (Frankrijk) - Genua (Italië) - Civitavecchia | Rome (Italië) - Palermo (Italië) - Valletta (Malta) - dag 7 op zee - Barcelona (Spanje)


Reisbegeleiding door onze Se7encruisespecialist Liesbeth

Niet inbegrepen
• Toeslag drankenpakket all in Restaurant en Bar: € 225/volwassene en € 210/kind
• Vlucht vanaf € 299 volgens beschikbaarheid
• Toeslag single 100%
• Dossierkost: € 30
MSC GRANDIOSA 6.png
MSC GRANDIOSA 4.jpg
MSC GRANDIOSA 5.jpg
MSC GRANDIOSA 2.jpg
MSC GRANDIOSA 7.jpg
MSC GRANDIOSA 8.jpg