Abu Dhabi

Abu Dhabi, het grootste, rijkste, meest groene en rustigste emiraat heeft net de deuren van “haar” Louvre geopend, een mondiale kunsttempel onder de Arabische zon. Het daarmee contrasterende DUBAI heeft twee gezichten:

het traditionele Dubai met sfeervolle steegjes die naar de goud-, zilver- en kruidensoek leiden en het hypermoderne Dubai vol futuristische hoogbouw, supermoderne shoppingmalls, extravagante luxe in de hotels en verrassend groene parken en fonteinen.

Wie stad of strand verlaat komt snel terecht in de rode duinen van de grote woestijn, in die magische wereld van fata morgana’s en Bedoeïenen. In onze wintermaanden is het klimaat stabiel met gematigde temperaturen en blauwe luchten.Maak een woestijnsafari te paard, per kameel, per ballon of per terreinwagen. In de hypermoderne shopping malls van het taksvrije Dubai is werkelijk alles te koop. Een helicopter langs de skyline van Dubai, een woud van blinkende torens in glas en staal en langs de beroemde “palm islands” kunstmatige eilanden.

PACKAGES

1 Tours in Abu Dhabi

PACKAGES