Europa

Europa bezit kilometers aan stranden, rond de Middellanse-Zee tot de kusten van Normandië. Er zijn dan ook verschillende landen om uit te kiezen als je opzoek bent naar de strandvakantie.

Enkele Europese topstranden zijn Our Lady Beach in Porquerolles, Frankrijk, Navagio Beach, dat te vinden is in Griekenland, het strand Zlatni Rat in Kroatië, het strand Sveti Stefan in Montenegro.

Europa heeft een van de meest gedenkwaardige geschiedenissen van alle continenten. Hoewel Europa veel bouwwerkzaamheden heeft doorgemaakt, vooral na de Tweede Wereldoorlog, blijven er nog steeds bepaalde oude gebouwen staan waarvan sommigen van meer dan 2000 jaar geleden dateren , de stad Rome is hier een levend voorbeeld van. Daarnaast heeft Berlijn in Duitsland een rijke geschiedenis en biedt tal van bezienswaardigheden zo kan je een bezoek brengen aan het Olympisch Stadion, het Holocaustmonument, de East Side Gallery, de Reichstag en de Brandenburger Tor en ga zo maar verder. Kortom Europa heeft voor elk wat wils.

PACKAGES

4 Tours in Europa

Europa

Bekijk onze beste bestemmingen

Contacteer ons

info@se7en.be

PACKAGES