Mauritius

Op dit paradijselijke eiland in de Indische Oceaan verbinden zich Afrikaanse, Indische en Europese invloeden tot een harmonieus geheel. Een immens koraalrif beschermt de ondiepe azuurblauwe lagunes met hun lange, hagelwitte zandstranden.

In het binnenland begeleiden wuivende suikerrietvelden en groene heuvels de reiziger naar de hoge bergtoppen die van noord naar zuid het eiland doorkruisen. En mis de talloze festivals en kleurrijke ceremonies niet, een wonderlijke expressie van de culturele diversiteit van het eiland.

Bezoek het koloniale Port Louis met haar centrale markt waar de wind de geur van kruiden en verse vruchten aanvoert, het historisch museum, Chinatown, de citadel en natuurlijk ‘shopping at the waterfront’. De natuur in het wilde zuiden met Black River, le Lac Sacré, la Terre des Sept Couleurs, les chutes d’eau de Chamarel en de weidse theeplantages en rietvelden. De talloze uitstekende restaurants met hun créoolse, Indische en Chinese specialiteiten. De diensten van uw lokale engelbewaarder en uw privé-transfers in limousines of helikopters.

PACKAGES

1 Tours in Mauritius

PACKAGES