tn_029.jpg

Elisabeth Devlies

Email: elisabeth@se7en.be   Tel: 016 31 38 22

Een korte

Omschrijving

Als specialist in Latijns-Amerika heeft Elisabeth  al verschillende reizen gemaakt naar deze regio en is haar kennis ongeëvenaard over de verschillende streken van dit continent. Guatemala, Cuba, Argentinië, Chili, Bolivia en Nieuw-Zeeland zijn de andere bestemmingen waarbij ze jou kan helpen in het samenstellen van jouw droomreis. 

Reiskantoor

Aarschot

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 09u30-12u30 & 13u00-18u00

Zaterdag 10u00-12u30 & 13u00-16u00

Tel: 016 31 38 20

Email: aarschot@se7en.be

Adres: Martelarenstaart 23 - 3200 Aarschot

Enkele vragen voor 

Elisabeth

Waar komt deze passie voor reizen vandaan?

Vermoedelijk waren de sneeuwklassen van het zesde leerjaar mijn eerste contact met het buitenland, later gevolgd door het skiën met de familie,  de Italiëreis in de rethorica, taalstages en het rugzakreizen met vrienden ….  De aanzet was gegeven om uiteindelijk reisgids voor meerdaagse reizen te worden en later reisagent .

Je mooiste reis?

Een antwoord geven op wat mijn mooiste reis was, is aards moeilijk ! Ik heb van elke reis genoten en steeds weer had ik het gevoel dat er niets mooier kon zijn … Indien ik echter toch één bestemming moet kiezen, zou ik misschien Nepal zeggen….  Dit land heeft niet alleen een ongelooflijk mooie, adembenemende  en afwisselende  natuur  met de hoogste bergtoppen van de wereld,  natuurparken,  waaronder het Royal Chitwan Nationaal Park in de laagvlakte van de Terai met tal van wilde dieren,  prachtige valleien, bossen, meren ….. Ook cultureel wordt je overweldigd.  De middeleeuwse koningssteden zijn als een openluchtmuseum.  Overal kom je er tempels, stoepa’s, monumenten, traditionele huizen….  tegen
Het is een land dat veel van zijn authenticiteit bewaard heeft en enorm veel te bieden heeft.

Laatste reis? En de volgende?

Mijn volgende vakantie gaat richting Argentinië.... een land van uitersten.  Van de bruisende stad van de tango, Buenos Aires, de indrukwekkende watervallen van Iguazu, de eindeloze zoutvlaktes in het noorden,de koloniale stad Salta aan de voet van het Andesgebergte, de wijnstreek rond Mendoza, het merengebied van Bariloche tot de imponerende gletsjers in het zuiden. Een ongelooflijke variatie ! Maar het is een groot en uitgestrekt land m.a.w. de vakantie zal “weer” veel te kort zijn om alles wat ik graag zou willen bezoeken in mijn programma op te nemen.  Een selectie maken is vaak vreselijk moeilijk omdat er altijd weer die drang is om zeker niets te missen..… Een onmogelijke zaak!

Wat is voor jou de ideale reis?

Mijn ideale reis bestaat niet….. Ik hou van afwisseling en ik geniet van het reizen in het algemeen.  Of het nu een weekje relaxen is op een Grieks eiland of een rondrit met een huurwagen door Toscane, een skivakantie of een safari, een citytrip of een cruise, genieten op een terrasje of een frisse duik in de golven...... Ik vind het gewoon geweldig en ik ben onverzadigbaar!