top of page
tn_072.jpg

Ellen Beyens

Email: ellen@se7en.be   Tel: 016 31 38 20

Enkele vragen voor 

Ellen

Een korte

Omschrijving

Sinds mijn kindertijd is mijn honger naar reizen alleen maar gegroeid. Na verschillende verre bestemmingen als de Verenigde Staten, Canada, Australië, Peru,... , kan ik ook meer en meer de bestemmingen dichter bij huis appreciëren. Topfavoriet in Europa blijft voor mij Frankrijk omwille van de verscheidenheid in natuur en cultuur, maar zeker ook op culinair gebied. Ook het Noord-Amerikaanse continent blijft mij boeien en zorgt ervoor dat ik ook daar de ongekende parels nog verder wil ontdekken.
Door mijn eigen brede interesse en ervaring, zorg ik voor jouw ultieme vakantiebeleving!

Reiskantoor

Aarschot

Openingsuren

Maandag & Woensdag tot Vrijdag

10u00-12u00 & 13u30-18u00

Zaterdag 

10u00-12u00 & 13u30-16u00

Dinsdag & Zondag Gesloten

Bereikbaar Via Telefoon & E-mail:

Maandag tot Zaterdag

Email: aarschot@se7en.be

Tel: 016 31 38 21

Adres: Martelarenstraat 23 - 3200 Aarschot

Waar komt deze passie voor reizen vandaan?

Ik ben met reizen opgegroeid. Mijn ouders zijn ook fervente reizigers en houden er van om steeds nieuwe dingen te ontdekken. Van hen heb ik de reismicrobe meegekregen. Een studie Toerisme was dan ook evident en heeft mijn nieuwsgierigheid naar de wereld nog verder geprikkeld.

Je mooiste reis?

Zonder twijfel: Canada! Dit land heeft lang bovenaan mijn bucketlist gestaan en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Van de grootstad Vancouver, langs de adembenemende kustlijn richting de immense bergen, gletsjers en gletsjermeren, ... achter elke bocht verrast het landschap je meer en meer. De prachtige wandelingen die je er kan maken, terwijl je onderweg het wildlife (beren, elanden,...) in zijn natuurlijke habitat kan observeren, zorgen voor een ongekende beleving. Met een zodiak op zoek naar dolfijnen en walvissen is nog zo'n once in a lifetime ervaring.

Wat is je mooiste ervaring die je tijdens een reis hebt beleefd?

Ziplinen in Whistler, Canada. Hiervoor heb ik mijn hoogtevrees moeten overwinnen, maar wat ik er voor in de plaats kreeg, kan je op geen andere manier beleven. De unieke uitzichten, de adrenaline, een absolute must als je hier in de buurt bent!

Laatste reis? En de volgende?

Mijn laatste reis was Rhodos, een all-in vakantie in het Mitsis Rhodos Village Beach Resort. Hoewel het een all-in vakantie was, ben ik ook hier op verkenning geweest naar wat dit Griekse eiland te bieden heeft. De overblijfselen van de Oude Griekse cultuur vind je hier op meerdere plaatsen terug. Ook heb ik een wandeling gemaakt in de vlindervallei en met de ferry heb ik een naburig eilandje bezocht.
Mijn volgende vakantie gaat naar Frankrijk, omgeving van de grotten van Lascaux en daarna verder richting de Atlantische kust. Op het programma staat: het bezoeken van de middeleeuwse stadjes met hun gezellige markten, kennismaken met de prehistorische cultuur, afgewisseld met activiteiten als kanoën om dan uiteindelijk tot rust te komen aan de kust en te genieten van het lekkers wat de zee te bieden heeft.

Wat is voor jou de ideale reis?

De ideale reis voor mij is een combinatie van natuur en cultuur. De perfecte harmonie tussen de rust van bergen, meren en oceaan en het bruisende leven in de steden.

bottom of page