tui vroegboek.jpeg

Zorgeloos Op Vakantie 

Vroegboekvoordelen 
Winter 2022

TUI_logo_1.png

Er is goed nieuws want de populairste bestemmingen voor het winterseizoen zijn nu al boekbaar. Vliegvakanties winter: vroeg boeken = voordeel doen!… Boek dan nu je winterzonvakantie en geniet van aantrekkelijke vroegboekvoordelen en uitzonderlijke kortingen.

 

Spanje

In de winter reis je naar de zonnige Costa Blanca, naar de Costa del Sol of naar de Canarische Eilanden. Een week in de populaire hotels Helios en Prince Park in Benidorm boek je nu bijvoorbeeld. Met zo’n 20 graden gemiddeld doet de Costa Blanca het koude België snel vergeten!

Turkije

Turkije verleidt je in de wintermaanden vooral met zijn warme Turkse Rivièra. Een weekje in een paradijselijk hotel in Lara of Side? Daar zeggen we geen neen tegen! Vergeet de koude, regenachtige wintermaanden en boek nu je winterzonvakantie met fikse kortingen.

Madeira

Madeira is een eiland voor de actieve vakantieganger. Een veelzijdig eiland met ruige kusten en een groen  binnenland. Er zijn watervallen en lavada’s (waterkanalen) in overvloed. Een echt ontdekeiland waar de wandelmogelijkheden door de verschillende karakters van het eiland oneindig zijn. Met de hoofdstad Funchal waar het prima vertoeven is. Geen eiland om stil te blijven zitten

Exotische bestemmingen

Wie het liefst nog wat warmer heeft kan via vroegboekkorting scoren op een reis naar de Dominicaanse Republiek, naar Cuba of naar Mexico. Kies uit luxueuze hotels waar je aan het turquoise blauwe zwembad relaxt onder de tropische zon.

TUI Garanties

Omruilgarantie

Je kan je het hele jaar door gebruik maken van de omruilgarantie, zo kan je je vakantie altijd kosteloos omboeken naar een later moment en/of een andere bestemming en dit tot 28 dagen voor vertrek. Wil je je vakantie omruilen? Neem dan contact op met ons. Op die manier kunnen we snel je nieuwe vakantie regelen.

 

Geld-terug-garantie

We willen dat je ontspannen op vakantie kan met TUI. Wanneer TUI om eender welke reden jouw reis annuleert, dan krijg je je geld terug.

Laagsteprijsgarantie

Zoals dat voor alle reizen bij TUI van toepassing is geniet je ook voor je reservatie van je winterzonvakantie van de laagste prijsgarantie. Vind je de reis toch elders goedkoper? Dan betaalt TUI het verschil + tot €50 extra terug.

Repatriëringsgarantie

TUI garandeert  de nodige bijstand in geval van een noodsituatie en voorzien repatriëring indien dit noodzakelijk blijkt. Of het nu gaat om een natuurramp, een noodsituatie of een negatief reisadvies voor niet essentiële reizen op je bestemming, dan ben je ervan verzekerd dat TUI jou en je reisgezelschap weer veilig naar huis brengt.

OP = OP

Boek nu je winterzonvakantie en geniet van vroegboekkortingen hierdoor kan je aanzienlijk besparen op je vakantie. Wees er snel bij want deze kortingen blijven niet geldig en volzet is volzet.

Wil je meer weten dan kan je ons steeds bellen op 016 31 02 40 of stuur ons een mailtje kantoren@se7en.be.