top of page
foto gunnar.jpg

Gunnar Blommaert

Email: ursula@se7en.be   Tel: 016 31 02 40

Een korte

Omschrijving

Mijn passie voor reizen is diep geworteld in mijn nieuwsgierigheid naar de wereld. Als kind droomde ik al van verre bestemmingen en de opwinding van het ontdekken van nieuwe culturen en landschappen. Het zaadje van avontuur werd geplant en groeide gestaag.

Reiskantoor

Rillaar

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 09u30-12u30 & 13u00-18u00

Zaterdag 10u00-12u30 & 13u00-16u00

Tel: 016 31 02 40

Email: rillaar@se7en.be

Adres: Diestsesteenweg 141 - 3202 Rillaar

Enkele vragen voor 

Gunnar

 

Waar komt mijn passie voor reizen vandaan?

Mijn passie voor reizen is begonnen met een fascinatie voor Mexico.

Toen ik 25 was kocht ik een ticket naar Mexico en trok er dan rond met de rugzak, uiteindelijk kwam ik in Honduras terecht, meer bepaald op Utilah, een eiland nabij de de Hondurese kust, om te leren diepzeeduiken. Sinds bleeg ik besmet door het reisvirus.

 

Dit was mijn eerste ervaring en mooiste reis, die eerste ervaring van rondtrekken en ontdekken kan niet worden geëvenaard.

 

Mijn mooiste reis?

Mijn mooiste ervaring was tijdens het bezoek aan Macchu Picchu. Ik ben naar het hoogste punt geklommen via het pad en de treden om mijn eigen iconische foto van Macchu Picchu te maken. Het was heel bewolkt, maar ons geduld werd beloond en de hemel trok open, het uitzicht was magisch.

 

Laatste reis? 
Mijn laatste reis was naar Gran Canaria voor een basiscursus paragliding.

 

En de volgende?

Mijn volgende reis zou naar Vietnam zijn, maar een datum is er nog niet.

 

Wat is voor jou de ideale reis?De ideale reis voor mij is een combinatie van cultuur, avontuur en archeologische sites en uiteraard de lokale lekkernijen ontdekken.

bottom of page