top of page
tn_027.jpg

Ursula Kerinckx 

Email: ursula@se7en.be   Tel: 016 31 02 40

Een korte

Omschrijving

Als specialist van Ibiza ga ik al van in mijn hevige jeugdjaren jaarlijks naar Ibiza en dat is na zoveel jaren niet veranderd. Het kleine, charmante eilandje blijft me betoveren en elk jaar ontdek ik nog nieuwigheden dus je mag gerust zeggen dat mijn passie Ibiza is. Het uitgaan is me ondertussen gepasseerd maar een gezellig strandfeestje sla ik niet af hoor;Tips voor lekkere restaurantjes, baaien met een onvergetelijke zonsondergang, flaneren door de oude stad, mooie wandelingen, boot uitstapjes, alles is mogelijk op Ibiza. Kortom een ideale vakantiebestemming voor iedereen die houdt van een beetje loco.

Reiskantoor

Rillaar

Openingsuren

Maandag - Vrijdag 09u30-12u30 & 13u00-18u00

Zaterdag 10u00-12u30 & 13u00-16u00

Tel: 016 31 02 40

Email: rillaar@se7en.be

Adres: Diestsesteenweg 141 - 3202 Rillaar

Enkele vragen voor 

Ursula

Waar komt mijn passie voor reizen vandaan?

Reizen heeft al heel mijn leven symbool gestaan voor quality time met het gezin, lekker eten en ontspannen genieten van niks te moeten doen.
Dit is met het ouder worden eigenlijk niet veranderd, alleen maar mijn goesting om meer te genieten is verhoogd en dat gevoel breng ik dan ook graag dagelijks over aan mijn klanten.
Een reis verkopen, waar je zelf even graag mee naar toe vertrekt als de klant zelf, geeft de klant het gevoel dat hij in goede handen is en dat is dan ook het liefste wat ik doe: een ganse dag over reizen praten zodat het vakantiegevoel al begint bij de reservatie en niet bij hun vertrek.

 

Mijn mooiste reis?
Ik kan geen enkele vakantie opnoemen waar ik een slechte herinnering aan heb maar mijn eerste cruise reis beschouw ik toch als één van mijn mooiste reizen.
Zowel het gevoel van een eerste keer uit een haven te varen als een eerste keer aan te leggen in een haven is een onbeschrijflijk gevoel.
Het leven aan boord is ook een gans aparte wereld dat je het best kan vergelijken met een mini luxestadje op zee.
Elke dag in een andere stad terechtkomen en flaneren door gezellige maar drukke straatjes is ideaal voor enkele uurtjes maar wat een zalig gevoel geeft het dan om terug volledig tot rust te komen aan boord zeg; kortom ik zou geen nee zeggen tegen een wereldreis per cruise.

 

Wat is je mooiste ervaring die je tijdens een reis hebt beleefd?

Mijn mooiste ervaring tijdens een reis is eigenlijk van zeer recent: het zwemmen met de dolfijnen samen met mijn dochter.
Als er iets tot mijn verbeelding sprak was het wel zwemmen met dolfijnen maar het was nog beter als verwacht.
Een super gevoel om deze lieverds te mogen knuffelen en van dichtbij te mogen aanraken.
Hun huid is zo super zacht dat je ze ook constant wil aaien.

 

Laatste reis? 
Mijn laatste reis was een gezinsvakantie naar Mexico.
De dochter laten kennismaken met de Caraïben stond al even op mijn lijstje en welke bestemming geeft het meeste kans op zon en strandweer in de paasvakantie? De Caraïben. 
Mooiste ervaring van gans deze reis was het zwemmen met dolfijnen en ons boottripje naar Cozumel maar ook de gezellige apero momentjes waren onvergetelijk.
Een mocktail of cocktail drinken in de poolbar met het zonnetje op je bolletje, geef toe is dat geen ideaal vakantieplaatje?
 

 

En de volgende?

Onze volgende reis staat gepland voor eind september en is richting mijn favoriet eilandje: Ibiza.
25 jaar geleden heb ik er mijn hartje verloren en vanaf de eerste dag tot vandaag blijf ik hier pure liefde voelen; ik kan het dan ook niet laten om jaarlijks mijn liefde op te zoeken.
Elk jaar opnieuw ontdek ik nog nieuwe pareltjes van verborgen baaien, restaurantjes en strandbarretjes; het is net deze combinatie dat Ibiza voor mij top maakt!

De feestvakanties zijn ondertussen voorbij maar Ibiza heeft echt zoveel meer te bieden...

 

Wat is voor jou de ideale reis?
Mijn ideale reis staat op de droomplanning voor volgend jaar te doen: eerst 5 dagen Dubai, vervolgens een week op cruise en dan doorvliegen naar de Malediven om daar nog een weekje te genieten van het eilandgevoel.
De combinatie van shoppen in Dubai, op cruise vakantie en rust op de Malediven lijkt mij een top idee.
Ik heb mijn ouders tot nu nog niet kunnen overtuigen om een cruise te doen maar in combinatie met Dubai en de Malediven willen ze het wel eens proberen dus waarom deze vakantie niet samen ontdekken?
Wedden dat ik ze nadien wel kan overtuigen om op cruise te gaan :)

bottom of page