top of page
Ski - Snowfriends
Wij Zijn Jouw Partner In

Skireizen

logo_snowfriends_v1.png

Snowfriends heet je van harte welkom! Met onze meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van wintersportreizen selecteerden wij top-sneeuwzekere skigebieden en kozen wij zorgvuldig hotels dicht bij de pistes en liften uit. Zo kan jij ten volle genieten van jouw wintersportvakantie.

Wij bieden bovendien geen ingewikkelde constructies, maar een volledig transparant programma, zonder verrassingen ter plaatse. En dit tegen de meest scherpe pakketprijzen! Op onze familiereizen krijg je bovendien nog heel mooie kinderkortingen.

In onze Snowfriends skireizen zijn er altijd gratis Nederlandstalige ski- of snowboardlessen inbegrepen (tenzij anders vermeld). Dit is samen met onze garantie voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding onze grootste troef. Conform de wetgeving werken wij in sommige gebieden samen met de lokale skischool maar kinderen krijgen altijd les in het Nederlands.

We rijden naar de skigebieden in Princess Class**** of Royal Class**** autocars. Deze bieden je het gedroomde comfort op alle gezinsreizen.

Samen met onze ervaren gediplomeerde top-monitoren maken wij van elke vakantiedag een supergroot feest voor alle reizigers, groot en klein. Onze monitoren staan steeds paraat: van skilessen over après-ski tot vrijblijvende avondactiviteiten. Onze moni’s dragen ‘Safety First’ hoog in het vaandel terwijl ze je de modernste technieken aanleren.

 

Blader door ons programma en maak de juiste keuze uit ons ruim gevarieerd aanbod. Reserveer jouw gedroomde sneeuwvakantie voor het te laat is! We zullen je vertrouwen niet beschamen, beloofd! Ons ervaren team verheugt zich immers nu al op jouw deelname en staat te popelen om jou een onvergetelijke wintersportreis te bezorgen.

bottom of page