top of page
USA
Reizen in

USA

Welkom in de VS! De Verenigde Staten zijn een uitdagende bestemming van eindeloze ervaringen en avonturen. De VS werd gesticht in 1776, toen de eerste 13 koloniën werden gevestigd aan de Atlantische kust. Tegenwoordig is het een federatie van vijftig staten. Alaska en Hawaii waren de laatste twee staten en werden opgenomen in 1959. Naast deze vijftig staten omvat het: Washington DC (District of Colombia), het gratis Gemenebest van Puerto Rico, de Maagdeneilanden en enkele eilanden in de Stille Oceaan.

Het is het derde grootste land per gebied ter wereld (Rusland en Canada zijn groter). Het kost u vijf tot zes dagen om met een auto de 4.500 km van de oostelijke naar de westelijke kust te rijden. Van Canada in het noorden tot Mexico in het zuiden is het 2.500 km. Het heeft ongeveer 304 miljoen inwoners. Het is het derde grootste land per populatie. Alleen China en India hebben meer mensen.

Fly & Drive

Beeld je de vrijheid in van achter het stuur te zitten en rond te rijden over de grote open wegen van de VS! Onze fly & drive programma’s brengen jou langs alle noemenswaardige plaatsen en dit met de luxe van een op maat gemaakt roadbook en voor jou gereserveerde hotels. Bent u klaar om de VS te ontdekken op deze onafhankelijke maar toch perfect georganiseerde manier?

Begeleide Busreizen

Reis comfortabel op onze begeleide busreizen door de VS, wij zorgen voor de rest. Met onze begeleide busreizen, weet u zeker dat uw vakantie in de VS volledig stressvrij zal zijn. U hoeft geen kaarten te bestuderen of navigatiesystemen te gebruiken. Doordat u zelf niet hoeft te rijden hoeft u zich over niets zorgen te maken, zodat u volledig kan ontspannen en ten volle kan genieten van al de pracht dat dit land te bieden heeft!

  • Totale Oppervlakte: 9.826.675 km²

  • Bevolking: 327,2 miljoen

  • Taal: Engles

  • Uurverschil: 6u-8u

  • Vliegtijd: 6u-11u

  • Visa: Ja

horse shoe bend.jpg
golden gate.jpg
tn_075.jpg
Ellen Beyens
Aarschot - ellen@se7en.be - 016 31 38 20
Bezienswaardigeheden

Aanraden

New York

 

New York heeft  op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. Dat komt omdat de stad iets "unreal's" over zich heeft. Als u er nog nooit bent geweest kent u het vooral van televisie.

Amerikaanse series geven een wat overdreven indruk van de werkelijkheid maar toch is de stad voor een deel wel degelijk zoals u hier ziet. New York leeft 24 uur per dag en straalt een enorme energie uit die u meteen in zijn greep neemt. Opvallend is de gigantische hoeveelheid gele taxi's die het straatbeeld beheersen, zijn de neonreclames van Times Square, de vele sirenes en vooral heel, heel erg veel hoge skyscrapers. 
 

Las Vegas

 

Op het moment dat je vanuit de woestijn in Nevada richting Las Vegas rijdt dan zie je in de verte de lucht al verlicht zijn door het vele neon dat aanwezig is op de Las Vegas Strip. Je weet meteen dat je Las Vegas nadert. Dit is een oase waar behalve eten, drinken en overnachtingsmogelijkheden vooral de amusementsindustrie op volle toeren. Hier kom je om shows bij te wonen, te feesten en vooral ook om te gokken. De vele casino’s die Las Vegas telt vormen het hart van deze in 1905 gestichte stad. Las Vegas is vooral een bestemming waar mensen voor maximaal een paar dagen naartoe gaan. Het is geen plek waar de doorsnee bezoeker wekenlang vertoeft.

Miami

Beroemd, ooit berucht en tegenwoordig vooral erg geliefd. Dat is de Amerikaanse metropool Miami. Toeristisch gezien is Miami Beach de meest interessante plek van Miami. Feitelijk is Miami Beach een aparte stad (city) binnen Miami-Dade County. Miami is vooral geliefd onder liefhebbers van strand en uitgaan. Miami heeft een grote reputatie opgebouwd vanwege het geweldige nachtleven. Grote DJ’s hebben Miami dan ook regelmatig in hun agenda staan en bezoekers betalen graag grif geld om de clubs en dance-evenementen te bezoeken. Miami is met 5,5 miljoen inwoners de grootste metropool van de Amerikaanse staat Florida. Miami ligt in het zuidoosten van Florida, aan de Atlantische kust.

bottom of page