top of page
tn_024.jpg

An De Ridder

Email: an@se7en.be   Tel: 016 31 02 40

Enkele vragen voor 

An

Een korte

Omschrijving

Reizen is mijn passie, al meer dan 22 jaar wil ik mijn liefde voor het reizen delen met mijn klanten. Eén van mijn favoriete bestemmingen zijn de Caraïben. Helderblauwe wateren, witte zandstranden, wuivende palmbomen, prachtige natuur en met vele sporen van een koloniaal verleden. Of je nu een ritje maakt met een oldtimer door de straten van Havana, in Jamaica de watervallen van Dunn's River Falls wil beklimmen, of wil genieten van een parelwit zandstrand met een turquoise zee op Eagle Beach in Aruba, er zijn mogelijkheden genoeg om een prachtige reis te maken met onvergetelijke herinneringen. Op vakantie met het vliegtuig, schip, auto of trein. Dichtbij of ver weg, vertel me over uw dromen en wensen en dan zal ik met veel plezier uw ideale reis uitwerken.

Reiskantoor

Rillaar

Openingsuren

Maandag tot Donderdag

10u00-12u00 & 13u30-18u00

Zaterdag 

10u00-12u00 & 13u30-16u00

Vrijdag & Zondag Gesloten

Bereikbaar Via Telefoon & E-mail:

Maandag tot Zaterdag

Email: rillaar@se7en.be

Tel: 016 31 02 41

Adres: Diestsesteenweg 141 - 3202 Rillaar

Waar komt deze passie voor reizen vandaan?

Als kind met de ouders elk jaar mee op vakantie. Ik keek heel het jaar uit om tijdens de zomermaanden met mijn ouders een aantal weken in het buitenland door te brengen:

Met mama en papa op restaurant gaan, uitstapjes maken naar de bezienswaardigheden in de buurt. Met de nieuwe vriendjes en vriendinnetjes plezier maken in het zwembad en in de zee.

Je mooiste reis?

Zuid-Afrika is mijn mooiste reis door de veelzijdigheid van de bestemming:

Op zoek naar de Big 5 tijdens een safari, prachtig zicht vanop de Tafelberg, lekker eten in Kaapstad, Pinguïns spotten op Boulders Beach, wijn proeven in Stellenbosch...

Wat is je mooiste ervaring die je tijdens een reis hebt beleefd?

Ten huwelijk gevraagd worden in Aruba. Trouwen op het strand van Bayahibe met een prachtige zonsondergang.

Laatste reis? En volgende?

Laatste reis: Domincaanse Republiek, palmbomen, prachtig strand, zwepende muziek bachata en merengue, een exotische flora en fauna,  cultuur met een koloniaal verleden en verblijven in een luxe hotel.

Volgende reis: Grimaud, Cote d'Azur, typische marktjes, lekker eten, met de auto rondrijden van dorpje tot dorpje en de omgeving verkennen.


Wat is voor jou de ideale reis?

Een mooie locatie met mooi weer, lekker eten, tot rust komen, nieuwe plekken ontdekken, genieten met familie en vrienden, mooie herinneringen, het gevoel krijgen van gelukzaligheid.

bottom of page