top of page
Waarom bij Se7en
Waarom uw vakantie

Boeken Bij Se7en

Se7en "All Inclusive" - Hotels, vakantiepakketten en cruisemaatschappijen bevatten in hun gepubliceerde prijzen allemaal reisbureaucommissies, als je al het werk zelf online doet, verdienen zij dus meer zonder hier een extra service te geven. Uw reis reserveren via Se7en betekent dat u de klantenservice krijgt die u verdient. U zult geen uren op internet doorbrengen of eeuwig aan de telefoon blijven hangen of kostbare tijd verspillen met zich af te vragen of alles wel in orde is.

 

Onze Travel Designers weten dat het niet gaat om de verkoop, het gaat om het creëren van gelukkige klanten want tevreden klanten worden vaste klanten, ze komen elk jaar terug en creëren een band met onze medewerkers en het agentschap. Wij doen onze aanbevelingen op basis van de specifieke behoeften en verzoeken van onze klanten, wij baseren onze aanbevelingen niet op verkoopprikkels of bonusgeschenken in de branche. Als we een betere kamer of ervaring weten die de gezinsvakantie van onze klant zal verbeteren, stellen we deze ook voor. We willen gewoon dat elke klant de best geïnformeerde beslissing neemt om zo de meeste waarde voor zijn vakantiegeld te krijgen.

 

Sommige mensen vinden het gewoon leuk om hun eigen vakantie te plannen, als deze mensen hier gelukkig van worden kunnen wij dit alleen maar aanmoedigen, vind je beste prijs en mail ons alle details wij zoeken voor jou dezelfde of misschien nog wel een betere prijs of we waarschuwen u voor de zwendel.

 

Se7en heeft tarieven die u niet heeft - Wij bij Se7en zijn op de hoogte van speciale vluchtprijzen, speciale hotel- en cruisetarieven die u als consument zelf nooit online zal vinden. Dit alleen al bespaart u geld. Naast prijsbepaling, hebben wij ook tal van extra voorzieningen die u online niet zal vinden.

 

Se7en bespaart u tijd - Tijd is onze meest kostbare grondstof en toch zijn zoveel mensen bereid het te verspillen. Soms worden uren besteed aan het uitzoeken van de perfecte vakantie maar met de hoeveelheid tegenstrijdige informatie die online beschikbaar is, is het makkelijk om snel overweldigd en verward te raken. Vaak hebben reizigers vragen waar ze online het antwoord niet op vinden, of hetzij na uren zoeken, onze Travel Designers hebben deze antwoorden ter beschikking wegens hun jarenlange ervaring. Als u gedetailleerde vragen heeft of een gecompliceerde route moet plannen, doen wij al het werk voor u. We weten met wie en hoe we contact kunnen opnemen om de klus te klaren, wat u uren frustratie bespaart.

 

De meeste mensen doen geen moeite om de algemene voorwaarden van hun reisdocumenten te lezen tot het te laat is. Se7en is vertrouwd met deze regels en voorwaarden zodat wij onze reizigers alle hulp kunnen bieden waar nodig. 

 

Onze Travel Designers hebben onbetaalbaar advies - Ervaring uit de eerste hand en kennis zijn wat een typische vakantie zal veranderen in een echte onvergetelijke ervaring. Hoewel onze mensen in hun eigen reizen investeren om deze ervaring op te doen, is het onmogelijk elke bestemming ter wereld kennen. Dat gezegd hebbende, bezitten ze wel over een "gouden netwerk" en weten precies wie ze moeten bellen om de antwoorden te krijgen die ze nodig hebben.

 

Wij bij Se7en Babysitten over uw reservatie - Veel mensen hebben commitment-problemen als het gaat om de trekker te overhalen en hun reserveringen te bevestigen. Ze denken altijd dat ze een goedkoper last-minute tarief kunnen krijgen waardoor ze vaak te lang wachten en zo verliezen ze de beschikbaarheid en betalen ze veel meer voor hun vakantie. Wij waken over uw reservering en passen eventuele prijswijzigingen aan, zelfs nadat u uw voorschot heeft gedaan.

 

Se7en als uw probleemoplosser - Ongeacht hoeveel u voorbereidt, er gebeuren soms onverwachte "zaken" tijdens uw vakantie. Wanneer u boekt bij Se7en en u ondervindt problemen, dan zoeken wij hier een oplossing voor, zodat u geen waardevolle vakantietijd hoeft te verspillen. We weten meestal wie we moeten bellen en hoe we tot de juiste oplossingen kunnen komen waardoor we vaak de verwachtingen van de klant overtreffen. In het zeldzame geval dat een probleem niet ter plaatse op te lossen is dan dienen wij voor u een claim in blijven wij ook na uw reis uw reisagent-advocaat. We zorgen ervoor dat eventuele problemen naar tevredenheid worden opgelost.

bottom of page