top of page
Reizen op maat

Ons aanbod
Of het nu een kortbij bestemming is of een land aan de andere kant van de wereld, wij zorgen voor alles. Kortom ons aanbod is zo ruim dat zelfs je meest extreme bestemming in ons aanbod te vinden is. Ben je iemand die kan genieten van een ontspannende relaxvakantie in een top all inclusive hotel of bewandel je liever de iets avontuurlijkere paden tijdens een op maat samengestelde rondtrip, wij stellen die reis speciaal voor jou samen en dit volledig op jouw maat.

Hoe gaan we te werk
Onze travel designers bespreken met jou je reisbehoeften van A tot Z. Wat voor type van reis, welke bestemming, wat voor type hotel zijn voor de hand liggende zaken maar zij gaan dat stapje verder. Zij gaan opzoek naar die exclusieve excursie die het best bij jou past of naar die huurwagen die 100% voldoet aan jouw noden en verlangens. Indien u dit wenst reserveren wij zelfs de restaurants die u wenst te bezoeken zodat u echt zorgeloos op reis kan vertrekken.

Onze expertise
De combinatie van onze gedrevenheid en onze kennis van de bestemmingen (samen meer dan 100 jaar ervaring in de reissector) maken dat wij uniek zijn in onze regio en zorgt ervoor dat jouw op maat gemaakte reis het eindresultaat is van een nauwe samenwerking tussen jou en onze travel designer.

Tijdens de reis
Onze travel designers blijven ook tijdens je reis ter beschikking, indien er iets niet naar wens zou zijn of indien u graag iets extra verlangt dan regelen zij alles voor jou samen met onze lokale agent ter plaatsen.

 

Als u nadien terug thuis bent, aarzel dan zeker niet om even aan ons te laten weten hoe je reis geweest is, het persoonlijk contact en de follow-up van onze reizigers is voor ons zeer groot belanng.

bottom of page