top of page
Travel Designers
Ons beroep

Travel Designer

Travel designer is meer dan alleen een job, het is een passie die ons elke dag drijft om de uitdaging, van het luisteren naar jouw verlangens en het inspelen op jouw noden te combineren met onze diepgaande kennis van bestemmingen.

Samen met jou willen wij die reis creëren die onvergetelijke herinneringen met zich meebrengt zodat je hier nog jaren kan van genieten. Of het nu gaat om het samenstellen van een zakelijk reisprogramma of incentive, een unieke rondreis of een onvergetelijke persoonlijke vakantie, wij zorgen door onze volledige toewijding aan jouw behoefte van voor een ongeëvenaarde ervaring.

Stap binnen in de wonderbaarlijke wereld van Se7en en start jouw droomreis hier.

Naast onze ervaren Travel Designers in onze Se7en reiskantoren beschikken wij  reeds enkele jaren over Mobiele Travel Designers. Onze Travel Designers verwelkomen u graag in onze kantoren.  Tevens kan U bij hen ook online terecht voor alle informatie. Daarnaast werken onze Mobiele Travel Designers vanuit locatie bij hen thuis en brengen u indien mogelijk, zoals u wenst een persoonlijk bezoek of contacteren u online om al uw vakantie behoeftes te vervullen.

Al onze Travel Designers zijn een  waardevolle toevoeging aan uw reisplanning en -ervaring. U heeft het gemak van een persoonlijke assistent die uw behoeften begrijpt en uw reis speciaal maakt. Wanneer u één van onze Travel Designers hetzij op kantoor of  mobiele travel designer inschakelt, zal deze een samengesteld reisplan maken dat precies aansluit op uw behoeften en interesses. Dit bespaart tijd en stress bij het plannen van uw reis en zorgt ervoor dat u kunt genieten van de best mogelijke ervaring en tevens de beste prijs / kwaliteit.

tn_068.jpg
Ilse Wouters
tn_024.jpg
An De Ridder
F652EECD-D1ED-4B9B-A4F7-94F3BBA6813A_edi
Elke Van den Borre
tn_075.jpg
Ellen Beyens
6aeec253-c4e4-4bd2-b876-9cc8751b3418.jfif
LaurenAerts
foto gunnar.jpg
Gunnar Blommaert
afee9571-5e51-4ea9-89b0-abaa46ef5d90.jpg
Wendy Maes
bottom of page