top of page
Verzekeringen
Niet op reis zonder een

Verzekering

Een reisverzekering is niet verplicht, behalve wanneer u reist naar landen zoals Cuba, Rusland, China en Algerije, maar wel sterk aan te raden. Onverwachte gebeurtenissen kunnen uw welverdiende reis namelijk flink in de war sturen met alle gevolgen vandien. Voor Cuba en Rusland zal u bijvoorbeeld ook geen geldig visum ontvangen wanneer u geen reisverzekering hebt afgesloten. Voor meer info aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende tijdelijke en jaarlijkse producten.

Jaarlijkse reisverzekering:

Indien u meerdere trips of vakanties per jaar plant, is een doorlopende reisverzekering voor u de ideale oplossing om het hele jaar door goed beschermd te zijn op reis.

Tijdelijke reisverzekering:

U kunt onverwachte gebeurtenissen nooit volledig uitsluiten, zelfs niet tijdens een citytrip. Met een tijdelijke reisverzekering bent u beschermd gedurende 1 reis.

Zakenreis-verzekering:

Of u nu een vergadering heeft in Londen of een seminarie in New York, ook dan kan er iets onverwacht gebeuren. Onze zakenreisverzekering is precies wat u nodig heeft.

Reisverzekering afsluiten: makkelijk en snel

  • Indien u meer dan 2 keer per jaar op reis gaat of een voordelige gezinspolis wil, kiest u best voor Classic Protection. Dit is onze doorlopende reisverzekering.

  • Wilt u enkel gedekt zijn in het geval dat uw reis niet kan doorgaan, door ziekte of een ongeval?
    Dan kan u kiezen voor een annulatieverzekering waarmee u zich kunt indekken tegen de financiële gevolgen van het annuleren van uw reis omwille van een overlijden, herexamen, ziekte.

  • Wenst u alleen medische bijstand en de dekking van medische kosten op reis?
    Ga dan voor de formule reisbijstand, waarmee u met een gerust gemoed kunt genieten van uw vakantie, zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele medische complicaties.

  • En voor volledige gemoedsrust op reis is onze populaire multirisicoverzekering een echte aanrader: een combinatie van reisbijstandsverzekering met annulatieverzekering, die naast de hogere dekkingen ook een bagageverzekering en Home Assistance bevat. Op die manier hoeft u zich zowel vóór, tijdens als na uw reis geen zorgen te maken en kan u ten volle genieten van die welverdiende vakantie aan het strand, in de bergen, op rondreis, alleen of met het hele gezin!

Deze reisverzekeringen kan u makkelijk afsluiten. Of u nu alleen reist, met vrienden, met uw partner of in gezinsverband: wij hebben de juiste oplossing voor u. Dankzij onze formules vertrekt u met een gerust hart op reis en dat is uiteindelijk waar vakantie allemaal om draait.

bottom of page