top of page
Sneeuw bergpieken
FAQ Ski
Skireizen -Snowfriends

FAQ

Bij het reserveren van een van onze skivakanties 2020 – 2021 zijn onze algemene reisvoorwaarden met betrekking tot onze Snowfriends reizen van toepassing.

Belangrijke informatie aangaande eventuele annuleringen wegens geldende Coronamaatregelen.

JOUW REIS GAAT DOOR

 

Maatregelen tijdens de reis
Snowfriends / L.V. Travel hebben in samenwerking met alle reispartners een stappenplan uitgewerkt om alle noodzakelijke maatregelen m.b.t. Corona tot in de puntjes uit te voeren. Wij streven er dan ook naar dat u in een comfortabele en veilig omgeving kan genieten van jouw skivakantie. Voor het vertrek van de reis zullen wij elke reiziger nog verder op de hoogte brengen van alle maatregelen en richtlijnen.


Wat als je het Coronavirus oploopt tijdens uw vakantie?

Indien je ziek zou worden van Corona, val je net zoals bij eender welk andere ziekte terug op jouw bijstand- of ziekteverzekering. Wij vragen wel om zeker jouw polis vooraf even te bekijken om zeker te zijn welke voorwaarden gehanteerd worden door de verzekeringsmaatschappij. Snowfriends / L.V. Travel kan op geen enkel ogenblik verantwoordelijk worden gesteld indien je ziek wordt tijdens de reis. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, vallen ten laste van de persoon zelf of van zijn/haar verzekeringsmaatschappij. Wij helpen je wel steeds zo goed mogelijk verder indien dit zou gebeuren.

 

Wat als je zelf jouw reis wil annuleren?

Bij annulatie door de klant gelden onze normale annuleringsvoorwaarden zoals beschreven bij onze bijzondere verkoopsvoorwaarden. Afhankelijk van de reden van annulering, kan je de eventuele annulatiekosten terugvorderen via jouw annuleringsverzekering.
Ook hier vragen wou om zeker even de voorwaarden van jouw verzekeringsmaatschappij te bekijken alvorens te annuleren.

Ben je ziek, dan willen wij als organisator wel vragen om zelf te annuleren en thuis te blijven. 

 

JOUW REIS WORDT GEANNULEERD OMWILLE VAN NEGATIEF REISADVIES OP DE BESTEMMING

Indien de overheid een negatief reisadvies toekent aan jouw reisbestemming, de lokale overheid een reisverbod oplegt, het hotel moet sluiten of eender welk andere dwingende reden van derden, zullen wij jou informeren en op dat moment een passende oplossing aanreiken.


In eerste instantie zal Snowfriends / L.V. Travel kijken naar een alternatieve bestemming dat gelijkwaardig is aan de door jouw gereserveerde reis. Jij hebt als klant zelf de beslissing om in te gaan op dit alternatief.
Indien je niet in wenst te gaan op het alternatief, dan zal Snowfriends / L.V. Travel de door jouw betaalde reisvoorschotten terugbetalen. ( Verzekeringspremies, commissies ten gevolge van creditcard betalingen en dossierskosten kunnen we niet terugbetalen )


Na annulatie doen wij ons uiterste best om zo snel mogelijk over te gaan tot terugbetaling van deze gelden conform alle wettelijke verplichtingen.

bottom of page